2011. május 4., szerda

Anyák napja és egyéb "nyalánkságok"

Köszönöm a kedves szavakat minden kedves kommentelőnek, nem gondoltam,hogy az előző szettecske rajtam kívül másnak is tetszett (bár azóta kaptam visszajelzést,hogy elnyerte a tulajdonosa tetszését)... :)

Most egy kicsit nem-gyönggyel jelentkezem, de remélem láttok benne némi fantáziát és hátha jó ajándékötlettel tudok szolgálni. A múlt hét nem várt és cseppet sem kellemes eseményeként megműtötték a bal szememet, mondhatni az orromig sem látok vele és  pihentetni is kell ugye,így nem nagyon tudok gyöngyhöz nyúlni. Maradtak az egyéb technikák, elvégre jött az Anyák napja, anyukámat nem hagyhattam ajándék nélkül, és a Bajcsy Kórház szemészetének kedves, segítőkész és hozzáértő dolgozóinak is saját készítésű ajándékkal szerettem volna kedveskedni, mert sokkal tartozom nekik. (Ha bárki is olvassa közülük, ezúton is: KÖSZÖNÖM!)

Erre a két alkalomra készültek a képen látható apróságok.
Anyukám ajándékai hagynak némi kívánnivalót maguk után, nem ezekre leszek a legbüszkébb, de mentségemre legyen szólva, hogy 2 nappal a műtét után készültek, amikor már igencsak húzott az ágy magához...A fényképes hógömbbe nagyon beleszerettem, alkalomadtán magamnak is beszerzek egyet. :)
A kis madárkák pedig  a kórházi dolgozókhoz repültek hálám jeléül, ezekkel már könnyebb dolgom volt, hipp-hopp elkészültek. Ha a férjem szeretné az ilyen apróságokat,akkor ő is kapna egyet, mert hősiesen végigvárta, míg a 3500 m2-es hobbyboltban polctól polcig szerencsétlenkedve kitörpöltem,hogy mi is legyen a megfelelő ajándék. :)

Íme:


2 hozzászólás:

Maranna írta...

Szia!
Elindult jótékonysági blogunk. Egyre több felajánlás érkezik sok ügyes kezű jó Tündér által és sok érdeklődő licitál nálunk.
Szeretettel várunk felajánlóként vagy vásárlóként: http://jotunder-aukcio.blogspot.com/
Az ügy nemes célt szolgál: rákos és fogyatékkal élő gyermekek táboroztatására gyűjtünk.
Hogy kik vagyunk? http://www.2004kosztyuadam.hu/
Mindannyian leukémiás gyermekek szülői, akik évek óta segítenek hasonló sorsú társaiknak.
Ugye, Te is benézel, és ha tudsz, segítesz? Szeretettel várjuk blogod olvasóit is.
Köszönjük.

Niro írta...

Nagyon szépek azok az üvegek! Elárulod hol lehet ilyet venni? Persze csak ha nem titok :-)