2010. november 28., vasárnap

Santorini-szett

Akik ismernek tudják,hogy nem szeretem a kéket. Leginkább semelyik árnyalatát, kivétel a türkizt, ami talán mondható egy árnyalatnak. :) Ugyanakkor nagyon szeretem Görögországot, csodálattal tölt el az ország szépsége és az emberek mentalitása. Ha rajtam múlna, szívesen körbeutaznám minden egyes zegát-zugát az összes icipici kis szigettel együtt, és bizony megfordult már a fejemben,hogy milyen jó is volna ott élni.
A legáhítottabb úticélom Santorini, mindig vágyakozva nézegetem a szigetcsoportról készült képeket, még ilyen hideg,zúzmarás időben is képes a látvány meleget lopni a szívembe.

Mikor megláttam a Caribbean blue opal swari elképesztő színét, azonnal ezek a képek jutottak eszembe, és nem telt sok időbe eldönteni, ha elutazni nem is tudok a zimankóból, legalább megpróbálok idecsempészni egy kis görög hangulatot. Így született meg ez a szett, örök kedvenc mintákat használva. :)
A fülbevaló 3mm swariból, a nyaklánc 4mm swariból készült, és betáraztam 6mm swariból is, de ehhez még be kell szereznem a csiszoltakat.



Swarigolyó: Ande
Pitxikeris: Quienlodira

4 hozzászólás:

Méri írta...

Ez valami fantasztikus!!

Tímel írta...

Nagyon szép lett!

Thírán-ez a görög neve- voltam nászúton. Egy kopár vulkán az egész sziget, mégis a szívem ott lakik ,csodálatosabb helyet nem tudok elképzelni:) Nekem gyönyörű:) Az az álmom, hogy oda tudok költözni egyszer, és ott halhatok majd meg békés, barátságos görög földön, lelkem otthonában:)

Sturo írta...

Gyönyörű színe van!!!
Jutka

Kata írta...

Csodás szett!!!